Melbourne - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Ruben Esch - WaarBenJij.nu Melbourne - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Ruben Esch - WaarBenJij.nu

Melbourne

Door: Ruben

Blijf op de hoogte en volg Ruben

13 Februari 2006 | Australië, Melbourne

Mensen!

Na een lange rit zit ik dan nu in Melbourne!

Alles is hier duur dus het internet ook, ik plaats nog een langer bericht en foto's als ik meer tijd heb, maar voorlopig moeten jullie allen het hier mee doen.

Ik ben gezond en het weer is nog steeds heerlijk. Met onze auto hebben we grote afstanden afgelegd en door prachtige natuur heen gereden.

Ik ga over deze reis en de rest van mijn verblijf bij mijn familie meer vertellen zodra ik de kans heb.

Liefs,

Ruben.

• 13 Februari 2006 - 10:44

Adje:

hey ruben,

Ik hoop dat je nog veel mooie natuur mag zien, want als ik zo je verhalen lees, hou je daar wel van. Het is fijn om te kunnen lezen wat je allemaal doet daar aan de andere kant van de wereld... Het ga je goed!!!

Grt. Adje

• 13 Februari 2006 - 12:08

Jesse:

Nou dude, heb je gewoon een auto :-) Fijn dat je het zo naar je zin hebt.
    Hier is het trouwens 3 graden Celcius, plus he (dat je t ff weet).
    Groeten van mij!

• 13 Februari 2006 - 15:01

Marie:

Ha Ruub!
    Volgens mij LEEF je je droom! Wat heerlijk. Goed nieuws dat je weinig tijd hebt om te vertellen; betekent dat je daar ECHT bent en iedere minuut opneemt.
    Steve en volgen je in gedachten en genieten mee.

Big hugs!!

• 13 Februari 2006 - 15:16

Mama:

Lieve Ruub,
    We delen in je avontuur. Een auto (met airco!), de weg, het land. Melbourne, zo zegt Thomas, moet prachtig zijn.
    Ik reis met je mee ...

• 13 Februari 2006 - 18:06

Mama:

Lieve Ruub, ik vergat nog te melden dat zaterdag, toen we de verjaardagen van papa, Jesse en Tijn vierden, Bas en Willem ook kwamen. Dus toen was het net alsof jij er bij was. Hoewel dat ook niet zo was en ik je toch weer miste (erg). We vonden het zo leuk dat twee vrienden van jou erbij waren!
    kus

• 15 Februari 2006 - 21:17

Corien:

geen tijd om te mailen,dat lijkt me een heel goed teken en dat is eigenlijk het beste nieuws!liefs,corien

• 23 Maart 2006 - 11:58

Twan:

Leuk te horen dat t zo goed bevalt in Asutralie, duurde ff voordat ik de link van deze site kreeg dus vandaar dat ik nu pas iets post! Cheers mate!