Bericht
Door: Ruben
Blijf op de hoogte en volg Ruben
26 Maart 2006 | Australië, Brisbane
Ik stuur even een berichtje om jullie allen mede te delen dat er nieuwe foto's zijn! Jullie kunnen ze vinden op de link http://photobucket.com/albums/v162/Loremaster/Australie/
Ik zal meerdere foto's plaatsen deze week. Ze zijn helaas niet echt in volgorde maar misschien kunnen jullie met behulp van mijn verslagen ze een beetje in context plaatsen.
Veel plezier met de link en tot ziens.
Toedels!
26 Maart 2006 - 08:38
Mama:
Lieve schat,
Ik had gisteren nog gekeken of er nieuwe foto's waren. Jij hebt dat vast gevoeld. Vooral de foto's waar jij op staat, heb ik uitvoerig bestudeerd, ik zie uit naar de rest.
Ten eerste: je ziet er goed uit, gezond, blij (en bruin)en gespierd. Je haren zijn inmiddels spierwit!Ten tweede ben ik blij dat ik nu Bob gezien heb, mooi. Vervolgens houd ik mijn hart vast! Ruub je hebt geen rijbewijs en bent dus onverzekerd! Keep that in mind. Daarna die foto's van Uluru met zonsopgang, die ik bloedstollend mooi vind, zoals Uluru bloedstollend mooi zal zijn (eens zal ik hem (of haar) zelf zien). De woestijn is van een andere kleur dan in Arizona, veel roder, lijkt het wel. Klopt dat?
En tenslotte nog de diertjes die lief en wonderlijk zijn. Hoewel ik kangaroes ook een beetje spichtig vind, niet echt knuffelig zoals de koala's.
Wat is het toch leuk om je zo te volgen: je weblog, je foto's!
Ik begin je erg te missen, nu. Mijn moederhart doet een beetje pijn.
Even een korte update: gisteren waren we bij Tjeerd vanwege zijn verjaardag. We (Tijn, papa en ik) hadden Thomas in Wageningen opgepikt. In Tiel waren ook Ilse met haar kinderen, Koos en Daantje en oma. Later kwamen Marietka, Lisa en Jeroen nog langs. Het was gezellig en Tjeerd en Ilse haden heerlijk gekookt (Koos bakte nog twee van zijn beroemde Italiaanse broden)Jesse was (en is) met Anne in Berlijn, wat zijn afwezigheid verklaart. En Roy had iets anders. Zie het tafereel voor je? Dat moet voor jou nu wel verweggiestan zijn. Wij, in Tiel, in de kou (nog steeds), binnen in het avonddonker, spelletjes doen en koken en kletsen en jij daar in dat mooie land. Buiten, in de warmte.
ben je nu steeds aan het werken? Ga je Charles nog ontmoeten? Ik geloof dat die in een aboriginalcompound woont, tenminste dat begreep ik van Thomas. Diie vond dat destijds een aparte ervaring.
Ik ga nu proefwerken nakijken en jij ligt te slapen.
Liefje, heb straks een fijne dag.
een omhelzing van
mama -
26 Maart 2006 - 10:48
Koos En Huub:
Dag onze Ruub
Wat een prachtige fotos zo krijgen we een beetje het idee wat je allemaal meemaakt.Ik las net het bericht van je moeder over Bob ,ik sluit me hier helemaal bij aan.Bij ons gaat alles goed Huub is nu in Tunesie.Vol verwachting kijken we uit naar volgende berichten en fotos.Maak maar veel plezier en geniet.Dikke kus -
26 Maart 2006 - 13:17
Dennis:
Heey kerel,
IK zat er al op te w8en :P lol. -
26 Maart 2006 - 13:31
Dennis:
Te gek dude.... egt hele mooie foto's. -
27 Maart 2006 - 10:52
Hannah:
oh ruben,
ik begin gewoon te kwijlen bij het zien van deze foto's en wat je meemaakt. het zuet er precies zo uit als het er uit zou moeten zien naar mijn idee.
maar je bent toch wel optijd terug om in de zomer weer me me af te wassen hea? was veel te gezellig. nou... ik wens je zo veel plezier als maar kan en zie uit naar nog meer mooie foto's
kús... -
27 Maart 2006 - 10:52
Hannah:
zuet is ziet dus sorry :) -
27 Maart 2006 - 21:14
Anne:
Hey Ruben,
Hier zit ik weer eens, achter de pc laat zoals altijd, en natuurlijk nog een so frans te leren! maar dat maakt niet uit want wilde hier effe langs! Ik heb je nieuwe fotos bekeken, echt heel gaaf. Heb het zelf wat druk gehad met school en het een en ander waardoor je niet meer veel van mij hoorde, maar ik ben er wel nog hoor! Moest je nog bedanken voor je smsje,, aangezien ik dat vergeten was op msn toen ik snel weg moest! Sorry en dus heel erg bedankt he! Naja Verder is met mij wel alles redelijk goed, op school wat minder. Maar ik doe gewoon niks, en moet het eigenlijk veraderen maar heb gewoon echt geen zin. Ga waarschijnlijk naar havo maar heej.. is misschien ook wel beter. En voor de rest heb ik niet echt iets te brengen geloof ik! Ik ga nu maar Frans leren.. *zucht*
Maar Nog heel veel plezier daar, wat ik je eigenlijk geen eens hoef te wensen maar het gaat om het idee :D.
Duss!
Groetjes! -
28 Maart 2006 - 13:22
Mendel:
Hey kerel, als ik die foto's zo zie begin ik echt spijt te krijgen dat ik zelf niet daar ben. Maar dat jij daar bent is al voldoening genoeg voor mij.
Tot in het koude Nederland -
29 Maart 2006 - 11:19
Jesse:
Coole foto's dude! Maar waar zijn de pic's van de aziatische chickies enzo, haha ;-) Mach spass! -
30 Maart 2006 - 18:04
Broer:
Ruub man,
Morgen heb ik een afspraak met het achternichtje dat ontbreekt waar jij ben. Grappig man, jullie hebben geruild.
Have fun dude
Rupert:
HAHA! -
31 Maart 2006 - 10:46
Tijn:
Ruben..... waar jij bent, geweest bent en waar je heen gaat is niet cool meer man, ik wil ook!
waaaaaaaaahhh -
01 April 2006 - 11:32
Thomas:
Rupie,
ik keek nog eens naar je foto's, las nog een keer al je verhalen en kwam nogmaals tot de conclusie dat ik je mis... -
01 April 2006 - 13:53
Jelle:
Hey Ruben,
heb je foto's bekeken... echt super mooi! volgens mij heb je het wel naar je zin! Wens je nog een hele fijne tijd down under.
Gr. Jelle -
Jesse:
Dat bedoelde ik niet! -
02 April 2006 - 11:37
Mama:
Wat was het leuk om met je te praten! Zo ver weg ben je, en dan opeens zo dichtbij. Ik hoorde de achtergrondgeluiden van jouw nacht, de vreemde dieren en insecten. En natuurlijk staat bij 20 juni met dikke letters: Ruben thuis! Want hoe verrukt ik ook ben om jouw avontuur, ik mis je ook. Ik heb overigens de papieren voor die opleiding in huis. Morgen ga bellen om te informeren hoe ik jou kan aanmelden.
Thomas heeft deze week een middag met jacqueline opgetrokken, de oudste van Betty. Zo trekken de familielijnen over de aardbol.
Vandaag komen opa en oma Dak op bezoek, Koos rijdt ze. Ik geloof dat het twee jaar geleden was, dat ze hier waren. We zullen ze achter de pc zetten heir, kunnen ze je foto's bekijken.
Het is bijna Pasen. Wordt er daar aandacht aan geschonken? Zijn er chocolade eieren in de winkels te koop? Of let jij alleen op bier? Voor Valentijn breekt de proefwerkweek aan. Voor mij beteknt dat een beetje rust, alleen correctiewerk en wat administratie voor hem keihard werken.
Lieve schat, heb goede dagen daar (en nachten). Ik omhels je,
mama -
03 April 2006 - 07:53
Tijn:
als ik je verhalen lees krijg ik zo'n "wee" gevoel achter mn ogen, ontroering I guess. Ik kan voor mijzelf een dusdanig beeld voor de geest halen van wat je verteld gezien te hebben, dat ik het me niet eens in wil beelden, ik weet niet of je vat wat ik probeer te zeggen, maar wat ik voel is een mengeling tussen jaloezie, ontroering, trots, verlangen en nog een keer jaloezie. Je moet nu niet denken dat ik daar had willen zijn ipv jou, dat is wel een beetje zo, maar ik weet zeker dat je het meer verdient om daar te zijn dan ik dat doe. Ok... Als de tijd rijp is gaan we samen.
Ik heb nu proefwerkweek:(
maar dat geeft niet...
Veel plezier en vooral niets doen wat jij niet wilt, want het is jouw reis, jouw moment, jouw avontuur.
Tijn -
13 April 2006 - 21:51
Sanna:
Grrr.. Het weer hier is zwaar klote en ondertussen zit jij in het warme Australië. Life's not fair. Ik ga naar school en jij ligt op het strand. Wederom; life's not fair.
Ik gun het je echter van harte.
Heel veel liefs van je o, zo kleine nichtje. -
19 April 2006 - 03:05
Marie & Steve:
Ha Ruub, alleen maar even om te zeggen dat we meereizen en door je leuke verslagen mee genieten. Happy trails!
Big huh,
Marie & Steve