Good Viberations
Door: Ruben
Blijf op de hoogte en volg Ruben
30 April 2006 | Australië, Brisbane
Het is hier vroeg.. nou ja, vroeg voor mij want ik ben net uit bed. Vandaag bereiden we ons voor om te vertrekken, morgen zijn we weer weg.
Ik ben afgelopen week in Noosa geweest, een surfoord. dat weas heel cool. Ik heb me daar waarschijnlijk aan alle zeven zonden onderworpen.. mochten het er niet meer zijn.
Twee weken geleden, op donderdag de 20ste, vertrokken we naar dit kleine plaatsje, ten Noorden van Brisbane. Het was een rit van ongeveer drie uur en we werden vrolijk en warm onthaald door Esther, een vriendin van Alex die ook in Australië is. Zij werkt in het hostel waar we verbleven. Meteen daarna gingen we op een terrasje zitten en bier drinken. Het weer in Noosa was een stuk lekkerder dan Brisbane, er heerst daar een fijn zeebriesje dat verkoelend is.
Die avond aten we bij het restaurant van het hostel, waar Becky de kok was (zie foto's). We maakte kennis met wat stafleden en andere mensen, waaronder twee belgen. We gingen dus meteen weer aan het bier, lachen man. 's Avonds was er een poolcompetitie, waarbij je gratis bier kon winnen, we deden mee. Ik won een gratis glas, maar verkloote uiteindelijk het makkelijkste schot ooit, dat was zo genant...
De volgende dag gingen we naar het strand, zo als iedere dag, heerlijk was dat. De eerste paar dagen waren de golven best groot, zoms sleurde ze ons mee en rolde je als een lappendpop over de zeebodem tot je aangespoeld was. De laatste twee dagen deed elke golf dat, als het niet erger was. Ik zeg 3 meter, maar als zo'n schuimkop boven je uit torend is het lastig hoogte in te schatten.
In Noosa was het iedere avond feest en ik bijzonder veel verschillende mensen leren kennen. Ik ontmoette een Ozzie surfer waarvan ik de naam steeds vergat, hij de mijne ook. Uiteindelijk settelde we voor 'Surfdude' & 'Blond guy with a Crazy hat', ik heb zelden zo gelachen.
Er zijn nog veel meer dingen gebeurd, maar daar kom ik nog wel eens op terug.
De donderdag erna, de 27ste, vertrokken we weer naar Betty. Maar niet zonder die avond er voor goed gefeest te hebben met de staff van het Hostel.
Het plan was om naar Joani te gaan op haar farm, maar dat ging niet meer door. We zouden wat werk doen maar aangezien dat daar helemaal niet op gang kwam besloten we een andere keer langs te komen.
Nu is Alex de auto al aan het inruimen, we willen morgen bij tijds vertrekken.
We rijden dan naar Cairns, een flinke rit, zoals ik al vermeld had. We gaan daar het great barrier reef zien en dergelijke.
Nu ik in Noosa de party backpack cultuur belefd heb, heb ik de twee 'must see' zijdes van Australië gezien; Natuur en feest.
Ik heb nu een lekker peace of mind en ga heerlijk relaxen langs de Oostkust. Bahalve het naar Cairns rijden hebben we eigenlijk geen duidelijke plannen.. we zien wel.
Dat was mijn verslag van het verleden; het was heel cool.
Hier is mijn status van het heden; Alles gaat goed, ik ben gelukkig.
Dit is mijn vooruizicht voor de toekomst; Ik heb geen idee.
Life makes you, so I beg of you, make the best of life!
Liefs,
Ruben.
(P.S. er zijn een paar nieuwe foto's, en voor hen die niet meer gekeken hebben sinds de laatste keer dat ik een link plaatste, er zijn een sh*tload aan nieuwe foto's!
Link voor Uw personlijke comfort: http://smg.photobucket.com/albums/v162/Loremaster/Australie/ )
01 Mei 2006 - 15:44
blonde zondaar,
ik ben nu bij corien in en we lezen je bericht! We gaan nu aan de drank, dat komt je bekend voor, lijkt me. We hebben een rose'tje op je gedronken!
Ik schrijf je morgen!!
1000 hugs en kussen
corien en mama -
01 Mei 2006 - 19:57
Willem:
zolang je maar geen dingen doet die ik ook niet zou doen;), have fun.
en de toekomst? dat komt later wel -
02 Mei 2006 - 14:11
Broer:
Leuk man, noosa, ik ben er ook geweest, Jelle heeft er een maand gewerkt. Ik ben nog steeds jaloers, of alweer, het is maar hoe je het bekijkt. Eh maar hoe zit dat nou met jou en Nawaka, want pa zegt dat je niet meegaat, maar op scouting zeggen ze van wel. Als je niet meegaat, heb ik gezegt, ben ik plaatsvervangend Ruben. Boeit ook eigenlijk niet, ik spreek je voor die tijd vast nog wel. Nou nog een beetje over Nederland vertellen aangezien je dat op prijs stelt. Ik ben morgen jarig, ik ben er niet blij mee, alweer fucking 22. Das 1. Nou dan natuurlijk dat hele gebeuren met Karin, maar daar had je al over gehoord. Mijn studie is ook niets, ik ga iets anders doen, das al 3. De lente komt eraan, dat vinden we allemaal fijn en ik ga vrijdag bevrijdingsdag vieren das niet meer normaal (5).
Nou goed, heb nog heel veel plezier daar, doe de ozzies, kiwi's, coala's, kangeroes en de golven de groeten.
Laters
Thomas -
02 Mei 2006 - 15:14
Mama:
liefje, je inschrijving bij de IB - groep is bevestigd. Dna weet je dat.
kus, mama -
02 Mei 2006 - 15:43
Job:
dude mooi om te horen dat het je bevalt. hier gaat alles pallettie ben nog steeds quality medewerker.
lol
02 Mei 2006 - 15:46
Job:
sorry ging ff iets mis.
maar je met de groeten hebben van je excollega's. scouting is nog steeds relax en de druppels zijn echt super. ik ben trouwens ook wel benieuwd wat je nu gaat doen???. maar ja, laat maar wat horen.
dude: chill, relax en geniet van je verblijf downunder
mazzel -
03 Mei 2006 - 10:54
Broer:
It's me birthday!!! -
06 Mei 2006 - 20:27
Manis:
thats where i lived! (CAIRNS) hahaha... have fun there! bet ya time is flying there... well we miss you here! so it takes forever! xx -
09 Mei 2006 - 14:32
Jules:
haha ride the waves Man.. (sorry eff surf inzinking) rlxt man surfen we hadden het er hier pas nog over dude. verder hoor ik veel driven, mja kan me bijna niet voorstellen dat dat saai is daar.hier is verder alles wel rlxt, zomer hangt in de lucht en dat brengt de nodige smiles mee. naja heb idd nog niet je nieuwe foto's gekeken en dat ga ik nu nog eff doen. Tot spreeks m8 -
12 Mei 2006 - 12:49
Tijn:
Yo ruub, fijn om te weten dat het chill is daarzo, in Australië, niet dat ik iets anders had verwacht.
Ik kan niet wachten tot je weer thuis bent en ik je weer eens kan spreken, is al superlang geleden namelijk. Ik bergijp niet hoe mensen kunnen leven zonder ooit hun familie te zien. Maar waar de fuk heb ik het nu over, ik heb t naar mn zin op broekhin, gaan naar huiswerk instituut en haal mooie punten zodat ik volgend jaar al je havo 5 verslagen enzo kan gebruiken ;)!
Have fun ruub en zie je zo snel mogelijk, als het namelijk niet zo snel mogelijk is, is er iets niet goed omdat ik de eerst ben die je zal zien als je hier in nl terugkomt en dat is hopelijk zo snel mogelijk, dus zo snel dat het niet sneller kan.
Greets van je grote kleine broer
12 Mei 2006 - 19:32
Mama:
schat, heb je die fotokopie nog voor elkaar gekregen? Zo niet, dan moet ik aktie gaan ondernemen.
Thomas is hier en oma ook. Straks komen Roy en Jesse nog: full house. Morgen wordt aan de boot gewerkt. Maandag gaattie in het water.
En ... het is mooi weer. We eten buiten, genieten. Papa en ik waren vorige week een paar dagen in de Ardennen, met Ans en Freek. het was heerlijk; we hebben flink gewandeld.
Nu is er al weer een hele werkweek achter de rug.
En jij, waar ben jij inmiddels?
Dag lieverd, wees omhelsd.
mama