Change of plans! THE OUTBACK!
Door: Ruben
Blijf op de hoogte en volg Ruben
27 Februari 2006 | Australië, Adelaide
Vanuit wara ik laatst was zijn we in een dag doorgekrost naar Adelaide, de stad waar ik nu ben.
Akex en ik wouden hier gaanw erken en zijn gaan kijken of we bij het plaatselijke festival terecht konden. De australiers zijn kei bureaucratisch dus formuliren, telefoontjes en veel tijdverspilling later gingen we kijken bij het Hilton hotel. We waren de 1000ste backpacker ofzo die dat probeerde, dus nee, ook geen goed plan.
Toen hebben Alex en ik onze laatste centjes bij elkaar gesprokkeld, een begroting gemaakt en besloten de outback in te croseen, en hopen dat we genoeg geld hebben om aan de westkust te komen. Keivet, spannend!
Astrid heeft de 26ste het vliegtuig naar Tasmanie gepakt dus nu zijn alleen Alex en ik nog over. Hier in Adelaide zijn we lang gebleven vanwegen het zoeken naar werk en ik heb veel vrienden gemaakt onder de stafleden van het hostel en met andere backpackers.
Adelaide zelf is een grappige stad, het is duidelijk een franse colonie, soms lijkt 't net of je door frankrijk rijdt, dezelfde argitectuut en sfeer.
Ik heb hier dus veel gepraat met mensen en ben lekker tot rust gekomen (want och, wat is dit een zwaar leven ;) )
Er zijn nog andere dingen gebeurt etc. maar ik ga er nu vandoor, de outback in, richting alice springs. Ik ga Ayers rock zien!! (je weet, die grote)
Dus, ik dan weten jullie weer een beetje wat ik van plan ben.
Veel liefs,
Ikke!
26 Februari 2006 - 23:41
Ruben:
Heel veel spelfouten, sorry! -
27 Februari 2006 - 08:02
Mama:
Lieve avonturier,
Kijk dat is het betere begin van een dag: een bericht van jou.
Het is mooi om je plannen aan te passen, een flexibele geest! Gisteren zag ik op de tv een stuk over Ayers Rock en de dust road op weg ernaar toe. Rode aarde en een spoort hoog, prikkelig gras dat in pollen in het eindeloze landschap stak. Sommige stukken helemaal zwart want brand geweest als gevolg van blikseminslag. Veel termieten (Het was een docu over mieren, maar als het over Down Under gaat kijk ik!)en andere kruipgoed.
Ja ik snap het schat, het leven van een trekkie is zwaar. Heb je de dolfijnen gezien?
Het is hier berekoud en er komt sneeuw. Papa en ik gaan zo weg, een paar dagen naar de Ardennen, met ons tweeen want Tijn en Thomas hebben zich overgeleverd aan Vastelaovond. Wij gaan in en B&B in Stavelot; lekker lopen richting Ferme Libert en de wafels. Lieve schat, maak je droom werkelijk en hit the road.
kus,
mama -
27 Februari 2006 - 21:18
Willem:
he ruben, vette shit man, je moet er wel op klimmen natuurlijk. werd zaterdag wakker en dacht: verdomme, m`n poging om door carnaval heen te slapen is mislukt, helaas pindakaas, aussie ze, Cheers! -
01 Maart 2006 - 03:52
Chris:
mn nieuwe telefoon liet me helaas in de steek! maar om een lang verhaal kort te maken ik miss je m8 ECHT WAAR!! -
01 Maart 2006 - 04:15
Chris:
heeey ruben
om een kort verhaal toch maar te verlangen. de carnaval is net voorbij ik heb de hele tijd gewerkt heb het geld echt nodig woon nu niet meer in blerick maar back in roermond. alles gaat zn gangetje gilde opleidingen fucked nog steeds met mij ze kunnen het niet hebbe dat ik op andere school mn opleiding ga afmaken namelijk de rooi pannen in eindhoven! dus ga er maar vanuit dat als je terug komt eindhoven helemaal de .. is en adelaide niet :P joking m8 we missen je hier echt. we proberen dnd een beetje op te vangen maar zonder jou als player/dm is alles anders. (ja toch) iedereen hier doet eigenlijk hetzelfde als het jaar maar alleen gaan mensen met anderen mensen om(you can see some people you didnt like grow up real nice). ik moet 10 april op stage maar helaas is het nog niet definitief(dorint eindhoven). ik had het met dennis net half uur geleden ja half 4 snachts nog over jou actie in dat kraakpand van willem enzo ivm daniel enzo you sertainly kicked ass that day echt! en ik oww je that one nog steeds. you really impressed people toen. ik wou je gewoon ff duidelijk maken dat ik/wij je nog echt niet vergeten zijn(of zullen) en je naam nog regelmatig valt. ik hoop je zo iets overmezelf te hebben kunnen vertellen in tegenstelling tot alle andere reacties die de meeste mensen hebben geplaatst.ik wens je immers net als alle andere su6 op de je q down under! en volg je tocht oplettend. ´je leert een vriend pas echt kennen als je hem kwijt bent´ hope to find you soon m8.
greetz your buddy chris -
02 Maart 2006 - 17:24
Anne:
he Ruben, leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt en waar je overal rondzwerft. Ayers Rock is één van de dingen die ik niet heb gezien en die me echt geweldig lijkt, dus kijk voor mij mee, oké?! En weet je trouwens dat Ayers Rock eigenlijk Uluru heet en een heilig gebied is voor Aborigini en zij daarom toeristen vragen om er niet op te klimmen??
Lang leve de antropologie..
Anne -
02 Maart 2006 - 22:12
Mendel:
Yo dude, ik ga waarschijnlijk fulltime bij Nike outlet werken man!!!! G''zzzzzz Y'know
Verder wens ik je sick-ass adventure toe
Peace -
03 Maart 2006 - 10:05
Mirthe:
Hey Ruben!
Te gek man, al die verhalen. Jij red je wel zo te lezen Wij redden ons ook wel (alhoewel we je hulp morgen wel hadden kunnen gebruiken op scouting, kwamen iemand tekort, maar dat is ook weer heel goed opgelost... ;-)
Hey ik hoop voor je dat je toch nog effe wat werk vind zodat je nog meer avondturen kan maken! Ze zijn iig erg leuk om te lezen!
groetjes, x Mirthe